Sollia Jobs staat voor persoonlijke dienstverlening van hoog niveau

Wij specialiseren ons in productie, natreiniging , hotelpersoneel en administratief, hoveniers, schoonmakers en medische staff voor zowel werknemers als werkgevers.

sollia jobs

Sarah - Schoonmaakster

"Solliajobs heeft mij enorm geholpen. Het contact was makkelijk en professioneel..."
In veel bedrijven zijn er momenten dat u erop moet kunnen vertrouwen dat er per direct (flexibel) personeel beschikbaar is. Door deze invulling uit te besteden aan sollia jobs & medical creëert u voor uzelf en uw bedrijf rust en ruimte.

Sollia jobs& medical beoordeelt en selecteert voor u op alle niveaus, van starters op de arbeidsmarkt tot zeer ervaren medewerkers in verschillende branches. Wij doen ons uiterste best om de geschikte kandidaat voor u te selecteren, ons streven is dan ook de tevredenheid van de klant en hierdoor een prettige en langdurige samenwerking.

Ook hebben wij een 24 uur service, wij zijn dus niet alleen bereikbaar tijdens kantooruren, maar passen ons aan op uw werktijden.

Sollia Jobs is een erkend bedrijf

Indien u vrijblijvend meer informatie of een offerte wilt ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 020-610 15 06

Of u kunt het contactformulier invullen.

Een gesprek met een van onze accountmanagers is uiteraard altijd vrijblijvend.
sollia jobs sollia jobs