Sollia Jobs staat voor persoonlijke dienstverlening van hoog niveau

Wij specialiseren ons in productie, natreiniging , hotelpersoneel en administratief, hoveniers, schoonmakers en medische staff voor zowel werknemers als werkgevers.

sollia jobs

Sarah - Schoonmaakster

"Solliajobs heeft mij enorm geholpen. Het contact was makkelijk en professioneel..."

Vacatures werkzoekenden


Schoonmakers fastfood 9-32 uur per wk

Voor diverse Fastfood restaurants in Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Utrecht zijn wij met spoed op zoek naar schoonmakers. Vindt je het geen bezwaar om 's avonds, 's nachts's, ochtendsvroeg en in het weekend te werken, neem dan contact met ons op en bel 020-6101506 of schrijf je in via onze website.
De restaurant zijn allen gevestigd in de nabijheid van NS stations.

Vloerenspecialisten

Voor ons vloeren-team zijn wij op zoek naar mensen die ervaring hebben om met een schrobzuigmachine / eenschijfmachine te werken, of ervaring met conserveren/polymeren van vloeren, blokken en/of polijsten van vloeren, etc.

Het gaat om full en part time functies de werktijden zijn wisselend. Het werk word verricht in verschillende ziekenhuizen, verzorgingshuizen, scholen en/of kantoorpanden etc.

Voor meer informatie bel 020-6101506 of laat uw gegevens achter via het inschrijfformulier op deze website.

Hoveniers

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en flexibele Hoveniers. Op dit project werk je in teamverband. De werkzaamheden bestaan onder andere uit gras/bosmaaien, snoeien, hekwerk plaatsen, bomen en planten planten, onkruid wieden, stratenmaken, etc.

Het is seizoenswerk van maart t/m oktober/november
De werktijden liggen tussen 7.00 en 16.00 uur.
werkweek van 40 uur.
Liefst in het bezit van VCA diploma, maar dit is niet vereist.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 020-610 15 06 of laat uw gegevens achter via het inschrijfformulier op deze website.

SCHOONMAAK Amsterdam e.o
Voor verschillende relaties zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmakers, het gaat om full en part time taken op diverse locaties, bijv: scholen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en kantoorpanden en fabrieken.

De werktijden van verschillende taken liggen tussen 6.00 en 22.00.

De locaties zijn o.a in Amsterdam e.o, Haarlem e.o. Zaandam e.o.

ook zoeken wij schoonmakers voor een verzorgingshuis in Amersfoort
werktijden zijn van 7.30 tot 14.00 uur.
sollia jobs sollia jobs